Verzorging & Relaxatie

gelaatsverzorging

Huidverbetering en echte resultaten, dat is wat telt!

Gelaatsverzorging

Onze Behandelingen

Green Peel

De Green Peel Herbal peeling van dermatologe /allergologe ,Dr. Med. Christine Schrammek is een medisch ontwikkelde en wijdverspreide biologische methode voor de peeling van uw huid. 

De green peel werd over de jaren heen meermaals geoptimaliseerd .
Het resultaat is een behandeling die individueel aanpasbaar is aan de noden van uw huid.

Door de kruiden concentratie aan te passen aan uw huidconditie en het huidtype , is het mogelijk om meerdere vaak voorkomende onvolmaaktheden zoals, onzuivere of vroegtijdig verouderde huid, rimpels, verkleuringen, grote porien littekens en pigmentatie, op te lossen.

lachende vrouw met green peel behandeling op haar gelaat

Crystal Clear Gelaatsverzorging

Crystal Clear

Crystal Clear Skin System, de ideale therapie voor totale skin resurfacing. Een eenvoudige beauty flash voor een directe verjonging van uw huidtextuur of een lift voor vermoeide huid? Een uitgebreide behandeling voor lijnen, rimpels, acnelittekens, striemen en pigmentatie?

Microdermabrasie behandelt de huid op een progressieve manier en is gespreid over verschillende behandelingen dus minder agressief voor uw huid.

Nieuwe collageen- en elastineformaties worden gevormd door het zachte vacuümeffect dat voor een directe lifting van vermoeide spieren en optimale bloedtoevoer naar het huidoppervlak zorgt.

Dermalogica: de ultieme huidverzorging

Het moment dat uw huid verandert. Voor altijd.

Wanneer producten van Dermalogica in contact komen met uw huid, gebeurt er iets opmerkelijks. Dermalogica is wereldwijd de eerste keus van professionele schoonheidsspecialisten omdat ze zich al meer dan 30 jaar op educatie, onderzoek en professioneel advies richten.

Een gezonde en mooie huid voor iedereen.

 Aan onze producten worden geen (goedkope) kunstmatige kleur- of synthetische geurstoffen, gedenauteerde alcohol, lanoline of minerale oliën toegevoegd zoals bij veel andere cosmetica omdat deze verscheidene huidproblemen en allergieën veroorzaken. 

Dermalogica staat voor kwaliteit en werkt alleen met de beste grondstoffen.

dermalogica logo

De filosofie van Dermalogica is dat uw huid gedurende uw leven door interne en externe factoren altijd aan aan het veranderen is.
Ze geloven niet dat een huid alleen maar vet, droog of normaal is en dat altijd zo blijft.

De conditie van uw huid verandert regelmatig net zoals uw algemene conditie door de aandacht die u uzelf geeft of omgevingsfactoren zoals klimaat, milieu, leeftijd, hormonen, …

Daarom wordt er gericht gezocht naar een persoonlijke behandeling op maat van uw huid op dat moment.

Huidverzorging verdient een plaats of hetzelfde niveau als tanden poetsen of aandacht voor uw haren. Het is geen overbodige luxe maar moet deel uitmaken van uw routine.

Onze specialiteit is élke huid verbeteren!

Deynique antitox

Een verzuring in uw lichaam ontstaat door verkeerde voeding, stress, koffie, thee, nicotine maar ook zware metalen en toxines aanwezig in de lucht.

De mineralen in uw lichaam zijn natuurlijke beschermers tegen de zuren. Hoe meer zuren er binnenkomen hoe meer mineralen verbruikt worden. Mineralen neutraliseren de zuren om zo via de normale weg te kunnen worden uitgescheiden. Maar komen er teveel zuren binnen dan zijn er op een gegeven moment geen mineralen meer. In plaats van mineraalvoorraden zijn er nu afvalstoffen. Het lichaam raakt meer en meer verslakt.

Door een antiTox behandeling worden zware metalen, conserveringsmiddelen, kleurstoffen en meer uit uw gelaat getrokken. De huid wordt voorbereid op nieuwe gezonde stoffen maar ook versterkt (elastine en collagenen opbouw).

Het algemeen principe van antiTox is openen, ontgiften, vullen en verzegelen.

Microneedling

De nieuwe collageen die aangemaakt wordt verjongt uw huid na de Microneedling

Microneedling is een nieuwe techniek waarbij fijne naaldjes de lederhuid of dermis net genoeg verwonden om de vrijmaking van groeifactoren te bewerkstelligen. Hierdoor wordt de aanmaak van collageen en elastine gestimuleerd, waardoor uw huid sterker, weerbaarder, egaler van kleur en dikker wordt.

Doel van de elektrische Microneedling pen is de huid te doorprikken, waarbij honderden uiterst kleine kanalen worden gemaakt woordoor nieuwe collageen aangemaakt wordt en waardoor uw huid verjongt, lijntjes verminderen en littekens versoepelen.

Samen met de microneedling therapie kunnen we een mesotherapie vloeistof toedienen. Dit is een vloeistof met zorgvuldig gekozen ingrediënten (hyaluronzuur, vitamine C en E, peptides). Deze penetreert tegelijk diep in de microkanalen, waardoor het huidverjongingseffect versterkt en het herstel versnelt.

Oxy jet zuurstoftherapie

Nora Bode oxyjet is één van de weinige fabrikanten die pure zuurstof onder een druk van 2,2 bar in 1 minuut via de intercellulaire ruimten weet te transporteren naar de basaalcellenlaag en van hieruit naar de lederhuid zonder uw huid te beschadigen.

Resultaat:
Uw huid ziet er vol en glad uit, pigmentvlekken en onzuiverheden verminderen. De pulserende zuurstofstoten revitaliseren en geven nieuwe energie aan uw huid. De huidcel krijgt door middel van pure zuurstof weer energie om celdeling te vormen.

CRYO2 Zuurstof-Koude-Lifting

cryo2 zuurstof koude lifting spraygun

De combinatie van kou en pure geconcentreerde zuurstof en werkstofampul liften de huid, verminderen zwellingen en ontstekingen. Het resultaat is fijnere poriën, een gezonde teint met gelifte contouren.

OXYspray Zuurstof-spraybehandeling

Oxyspray zuurstof-spraybehandeling spraygun

Deze zachte zuurstof-werkstoffen-spraystraal vermindert irritaties na microdermabrasie, microneedling of laserbehandeling en versnelt het genezingsproces van uw huid.

OXYdiamond Zuurstof-Diamantpeeling

oxydiamond zuurstofdiamandpeeling spraygun

Pure geconcentreerde zuurstof en diamantpeel-opzetstukken met verschillende sterkten verwijderen verhoorningen en stimuleren uw huid. Een intensieve reiniging en regeneratie.

OXYjet Gepulseerde-Zuurstofdrukinjectie

oxyjet spraygun

Met het gepulseerde drukinjectiesysteem en geconcentreerde zuurstof worden de werkstoffen in de diepere huidlagen ‘ingesluisd’. Ze vormen daar een depot en kunnen zo hun werking optimaal ontplooien. Geheel zonder naalden!

EEN verfrissende herstart

Beste klant

Vanwege mijn beslissing om alleen verder te werken om me meer te kunnen focussen op jullie, de klant, moet ik helaas een klantenstop invoeren.

Ook de verkoop van cadeaubonnen wordt hierdoor voor een tijd on hold gezet, dank voor uw begrip

Extra openingsdagen:

Woensdag 30 december:
17 – 18 uur

Donderdag 31 december:
12 – 14:30 uur