Bel en Bo Schoonheidssalon

Het belang van een goede pedicure

Met de gepaste pedicure en voetverzorging zorg je er al snel voor dat je makkelijker en zorgelozer in je mooie pumps kan kruipen. Je voeten zien er dus niet alleen beter uit maar ze voelen ook een stuk aangenamer.

*Deze tekst heb ik van het internet geplukt en mogen we niet gebruiken

Geef jij genoeg aandacht aan je voeten? Verzorg je ze of laat je ze zelf regelmatig verzorgen? Voeten zijn zo belangrijk maar komen meestal op de laatste plaats. Al snel geven we de meeste aandacht en ons volledige beauty budget aan alle zichtbare delen van het lichaam zoals het gelaat of de handen. Maar we vergeten al snel onze kostbare voeten. Met de gepaste pedicure en voetverzorging zorg je er al snel voor dat je makkelijker en zorgelozer in je mooie pumps kan kruipen. Je voeten zien er dus niet alleen beter uit maar ze voelen ook een stuk aangenamer.

Door je voeten regelmatig te laten verzorgen kan je makkelijk eventuele klachten helpen voorkomen. De voornaamste problemen aan de voeten zijn: zweetvoeten, blaren, kloofjes en eelt. Laten we even snel deze problemen overlopen:

Kloofjes:

De voeten hebben sowieso weinig talgkieren waardoor ze snel uitdrogen. Gebruik daarom regelmatig een goeie verzorgende crème om je voeten te voeden en mooi zacht en soepel te houden. De kans op kloofjes wordt zo veel kleiner.

Eelt:

Eelt kan je herkennen aan de geelachtige kleur. Eelt is een plaatselijke verdikking, de bovenste dode laag huidcellen van de opperhuid.

Eelt beschermt je kostbare huid tegen extra druk en wrijving. Het is dus helemaal niet raar als je een heel fijn laagje eelt hebt ter hoogte van de bal van je voet en je tenen.

Wat snel eelt kan veroorzaken zijn bijvoorbeeld: te ruime schoenen, te kleine sokken of het dragen van slippers.

Heb je eelt op een vervelende plaats? Wacht dan niet langer om je voeten te laten behandelen door één van onze pedicurebehandelingen. We laten je heerlijk ontspannen terwijl we jouw voeten de gepaste behandeling geven.

Ingegroeide teennagels, hoe ze voorkomen?

Deze kunnen ontstaan door het dragen van niet aangepaste schoenen en niet recht afknippen van de nagels. Van zodra de nagel ingroeit in je huid, kan deze ontsteken en beginnen te irriteren.

Wil je zelf nu en dan je nagels wat bijwerken dan kan je dit best doen na het nemen van een douche of een bad. Je nagels zijn dan iets vochtiger en ook iets minder fragiel. Maar als belangrijkste tip geef ik je mee je nagels regelmatig recht af te laten knippen en een professionele pedicure te laten uitvoeren.

 

geef uw voeten wat ze verdienen

Beste klant

Vanwege mijn beslissing om alleen verder te werken om me meer te kunnen focussen op jullie, de klant, moet ik helaas een klantenstop invoeren.

Ook de verkoop van cadeaubonnen wordt hierdoor voor een tijd on hold gezet, dank voor uw begrip

Extra openingsdagen:

Woensdag 30 december:
17 – 18 uur

Donderdag 31 december:
12 – 14:30 uur