Bel en Bo Schoonheidssalon

Wat je nog niet wist over Aromasoul body massages

Aromasoul Indian ritual massage: geinspireerd door de aloude levensfilosofie van de ayurveda,'de wetenschap van het leven',resoneert deze rituele massage diep in geest,lichaam en ziel

Aromasoul Indian ritual massage: verlicht stress en spanningen en zorgt voor een toestand van totale harmonie. Het eerste deel van de massage werd afgeleid van de traditionele stijl die Suka Thirummu werd genoemd, het tweede deel van de massage bestaat uit een ontspanningsfase en impliceert de stimulering van vitale punten, marmapunten genaamd.

Aromasoul Mediterranean ritual massage: Geinspireerd door het temperament en de warmte van de mediterrane culturen, en versterkt door de ziel van de oceaan, zo bewegen onze handen met aangename en koesterende bewegingen om een intens gevoel van welzijn op te wekken. Vloeiende bewegingen zijn hierbij de sleutel.

Genieten in rust

Een pauze
van uitzonderlijke kwaliteit

Zou u graag onze nieuwsbrief ontvangen?