Bel en Bo Schoonheidssalon

Wat je nog niet wist over Aromasoul body massages

Aromasoul Indian ritual massage: geinspireerd door de aloude levensfilosofie van de ayurveda,'de wetenschap van het leven',resoneert deze rituele massage diep in geest,lichaam en ziel

Aromasoul Indian ritual massage: verlicht stress en spanningen en zorgt voor een toestand van totale harmonie. Het eerste deel van de massage werd afgeleid van de traditionele stijl die Suka Thirummu werd genoemd, het tweede deel van de massage bestaat uit een ontspanningsfase en impliceert de stimulering van vitale punten, marmapunten genaamd.

Aromasoul Mediterranean ritual massage: Geinspireerd door het temperament en de warmte van de mediterrane culturen, en versterkt door de ziel van de oceaan, zo bewegen onze handen met aangename en koesterende bewegingen om een intens gevoel van welzijn op te wekken. Vloeiende bewegingen zijn hierbij de sleutel.

Genieten in rust

Beste klant

Vanwege mijn beslissing om alleen verder te werken om me meer te kunnen focussen op jullie, de klant, moet ik helaas een klantenstop invoeren.

Ook de verkoop van cadeaubonnen wordt hierdoor voor een tijd on hold gezet, dank voor uw begrip

Extra openingsdagen:

Woensdag 30 december:
17 – 18 uur

Donderdag 31 december:
12 – 14:30 uur